Ал Рокър и неговата компания бяха обвинени в дело, заведено във

...
Ал Рокър и неговата компания бяха обвинени в дело, заведено във
Коментари Харесай

Компанията на Ал Рокър е „незаконно насочена“ към изпълнителен продуцент, не успя да следва правилно програмата DEI: иск

Ал Рокър и неговата компания бяха упрекнати в дело, заведено във вторник, че не са спазили мандата за многообразие, правдивост и включване.

Бившият изпълнителен продуцент Бил Шулц съди водещия на шоуто „ Днес “ и Al Roker Entertainment, като твърди, че е бил „ непозволено и нелегално набелязан “ за преустановяване през 2023 година, откакто извика неспособността на компанията да следва вярно самодейност за многообразие, съгласно правосъден документ The Hollywood Reporter публикува.

В делото се твърди, че компанията е „ безчувствено пренебрегнала “ стратегия на PBS DEI, която задължава анимационния сериал на Шулц „ Weather Hunters “ да включва чернокожи писатели. Шулц упрекна Al Roker Entertainment, че се пробват да подкопаят и избегнат мандата, като карат чернокожите сценаристи да поправят единствено сюжети, написани от бели сценаристи, вместо да наемат чернокожи писатели.

„ Вместо да даде късмет на създателите на BIPOC, както беше проектът, редакторът на истории, повтаряйки тактика, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР